DATO: 27.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:35

6 kommentar(er)


Heei, har blogget litt ujevnt fortiden,men har egentlig hatt ikke så mye blogglyst .. men det fikser seg vell ♥ Ellers så holder vi på med en forestilling på skolen som skal vises imorgen, noe som blir sikkert koselig! 

meg,Marianne og Stine fra bursdagen til reno i helgen♥

Hva har du gjort idag?
-Isabelle 
DATO: 18.mar.2012 / KLOKKESLETT: 21:23

4 kommentar(er)


Heei! Har nettopp kommet hjem fra en helt fantastisk helg i orkanger/orkdal. Om jeg glemte å fortelle dere det, så kom jeg iallefall videre til fylkesmønstringen for ukm, noe som bare var helt utrolig herlig. Har fått opplevd tidenes helg og folk♥ God stemning har det også vært.. bilder kommer litt senere:)


Hva har du gjort i helgen?
-Isabelle
DATO: 14.mar.2012 / KLOKKESLETT: 22:55

3 kommentar(er)


Heisann! Hadde helt glemt å fortelle dere at jeg tok hull i øret for litt siden. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd, og det var faktisk ikke så vondt som jeg trudde det skulle være♥Hva synes du?
-Isabelle
DATO: 11.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:32

5 kommentar(er)


Heei! Igår var jeg til Sara med Marianne, noe som var kjempe koselig♥ Vi lagde oss taco, og så filmen "PS I love you" som er tidenes fineste kjærlighets film. Etterpå bærer det på kino, der vi skal se filmen Spy vs Spy.
Hva har du gjort i helgen?
- Isabelle 
DATO: 09.mar.2012 / KLOKKESLETT: 21:48

4 kommentar(er)


Håper du har det fint der du er, savner deg ♥♥

  • I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can be together all the time. 
  • There are no good-byes, where ever you'll be, you'll be in my heart
DATO: 07.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:29

4 kommentar(er)


Heei, nå har jeg Marianne på besøk og vi har nettopp sett en veldig rørende film om KONY. For dere som ikke vet hva det er ta en titt på >DENNE< siden. Anbefaler dere å se videoen!
DATO: 06.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:50

7 kommentar(er)


Heei! ble vist en liten pause imellom sist jeg blogget... men har vært veldig mye treninger, også har jeg rett og slett bare ikke orket♥ Men skal bynne å bli flinkere å oppdatere, noe dere vil jeg skal blogge mere om kanskje?


Et bilde av meg og min venninne Linea♥


hits